O Strachovský kulich, neoficiální závody agility

06.10.2012 20:36

V sobotu 6.10.2012 jsme vyrazili na naše druhé neoficiální závody (pořádané agility Kralupy nad Vltavou) a zároveň poslední v kategorii "Baby". Počasí vypadalo slibně. Našli jsme si pěkné místo u parkuru, který se tou dobou vytyčoval páskou a čekali na zahájení. Proti avizovanému času se začínalo s poměrně velkým zpožděním, ale jelikož štěněčí běhy následovali hned za sebou (což mi nepřišlo moc dobré, protože při účasti 12ti týmů si prckové moc odpočinout nezvládli) měli jsme odběhnuto rychle.

Bohužel nikde nebyl vyvěšen harmonogram (ani na internetu), tak jsme netušili na kdy je plánované vyhlášení naší kategorie. Výsledky také dlouhou dobu nikde, tak jsme si alespoň mohli v době prohlídek potrénovat látkový tunel. Který jsme do té doby neměli možnosti vyzkoušet, což bylo super a jsem moc vděčná, že nám organizátoři toto umožnili. Kess ho krásně proběhla hned na poprvé a ani později ji nedělal nejmenší problém. =:o)

Kolem 13té hodiny se nám podařilo zjistit, že výsledky jsou k nahlédnutí v kantýně (kdo se neptá, nic se nedozví). Dokonce i čas vyhlášení se nám nakonec organizátor prozradil. Trochu překvapující bylo, že se nevyhlašovali jednotlivé běhu (čemuž se divil snad každý kdo to zaslechl), ale na druhou stranu se zase vyhlašovali všechna pořadí v součtu, takže každý si odnesl alespoň diplom. =:o)

 

1. běh

Běhy posuzovala Barbora Jiránková. Měli jsem opět jen tunýlky a skočky s laťkami na zemi. První běh se nám povedl na jedničku a umístili se na 2. místě.

2. běh

Druhý byl jako obvykle horší, ale bez chybičky. A na výsledku to bylo znát, takže i tak moc pěkné 4.místo.

Celkově jsme si vyběhali krásné 2. místo v součtu.

Na závodech byla moc příjemná atmosféra, pěkné parkury a celkově to bylo super. Snad se sem na závody ještě někdy podívame.

Tentokrát jsem se snažila trochu víc fotit, tak snad se podařilo. Fotky k prohlédnutí na picasu a video na youtube.

 

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek