Krajská výstava, Rychety

07.10.2012 15:46

Aby toho nebylo na jeden víkend málo, na neděli jsme si naplánovali první výstavu a to konkrétně Krajskou výstavu v Rychetách, pořádanou ZKO Újezd nad Lesy. Snažili jsme se cvičit a doma na zahradě nám to docela šlo, až na ukazování stoliček, to se nám zatím moc nedaří.

Ráno jsme se vzbudili do deště, takže to nevypadalo na moc příjemný den. I přes to jsem naložila Zuzku s Májou, Péťu s Casey a Karinkou, a vyrazili jsme. Cestou jsme drobet zabloudili, ale zvládli dorazit v čas.

Když jsme šli okouknout okolí a kruhy, zjistili jsme, že posuzovat bude Ing. Leoš Jančík místo v propozicích uvedené pí. Olgy Dolejšové. Pršet nepřestávalo, takže jsme se klepali zimou a doufali, že to budeme mít rychle za sebou.

Do kruhu jsme nastoupili zmoklé jako slepice, ale na konec jsme si vybojovali ve třídě "mladých", krásnou známku "V2". Péťa s Casey si odvezli "V1" vítěz třídy "otevřena" (https://loco.jtl.cz). A Zuzka s Májou známku "V1", vítěz "mezitřídy" a titul "krajský vítěz" (https://locomaja.cz). Takže holkám ještě jednou moooc gratulujeme. =:o)

Snad se ještě někdy na nějakou výstavu dostaneme, abychom si to vyzkoušeli v trochu méně hektickém tempu a bez polních podmínek. =:o)

Posudek

Známka: V2

11měsíční fena, dobrá hlava, nůžkový skus, tmavé oko, korekt ucho, lehce přestavěná v zádi, dobrý pohyb vzadu, trochu volný loket vzadu, srst standard.

 

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek